Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspominając Ankę z parteru

Prostytutka z ulicy Garncarskiej
dawała łono za dewizy
i jako pierwsza miała video
którego ludzie jej zazdrościli

Niejeden na niej wiotczał
jak widelec w hutniczym piecu
i ze łzami w oczach
zostawiał za wargi należność

A u niej był luksus
i prześcieradła schły na piecu
w RFN-owskim proszku prane
i kiedy je prasowała w prześwitującej halce
żelazkiem na parę
to zagryzała wargi i mówiła
jeszcze zobaczycie jakie to życie jest zasrane

Dawała nam galaretki
i czekolady z zachodu szmuglowane
a na ekranie Bruce Lee
żelazną pięścią
powalał na ziemię rywali

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Pytia

    27 November 2012, 15:10

    jesteś niczym retrospekcja........siadasz i oglądasz życia film...Ciebie czytając

  • awatar

    27 November 2012, 12:59

    jak cię lubię poczekam na następny
    pozdr.

  • Seneka 18

    27 November 2012, 12:52

    Genialne...