Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prosto z serca, wędruje
oblewa czystą kartkę
jakbym chciała, by choć na trochę myśli odgonił

Promienie padają na moją zmęczoną twarz
odcinanie się od świata jest chorobą
Dlatego staram się biec,
choć nie wiem w którą stronę
Próbując uchwycić sens,
w tym krótkim jak mgnienie istnieniu

2237 wyświetleń
52 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!