Menu
Gildia Pióra na Patronite

Busola pokazuje północ

Proponują
oddanie czci imperatorowi

życie o pustych żołądkach
a on otyły
jak pęcherz ryby
na trybunie pływa dumny
po operacji plastycznej
twarz chowa w zatłuszczonej formie dziadka

betonowy kolor miłości
kroczy armia do przodu
jest jeszcze dobrze
ale jutro padną z głodu

nie pomoże święty
ani Budda zza miedzy
nikomu w interesie wojna
a on pancerny tors pręży

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!