Menu
Gildia Pióra na Patronite

On czy ja

Probuje mowic
krzyczac w milczeniu

majac nadzieje ze ktos mnie uslyszy

patrze nie widzac swych bledow pezeszlosci
dazac do cienia swej podswiadomosci

zamykam umysl tkwiac w swej przeszlosci
bedacc bezsilnym w tej bezradnosci

chce sie uslyszec, otworzyc oczy

spelnic marzenia
na nowo odkryc sens swego istnienia

1186 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!