Menu
Gildia Pióra na Patronite

życie bez miłości

***
próbowałam zapomnieć
to nie takie proste
nie dajesz mi szansy

życie płynie jak rzeka
w ciszy twojego sumienia
w bieli zepsutej duszy
co szarością się staje
dzień po dniu

czekasz cierpliwie
wiesz jak trudno być dobrym
stąpasz przez życie
jak po kruchym lodzie

ukryte w tobie
szczęście i wolność
wydostać się pragną
na powierzchnię
szorstkiej i zimnej
bezmiłości...

© MaJa11

7850 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!