Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś ze mną, bo jesteś? Oddychasz z przyzwyczajenia? Baw mnie...

Prawie zapominam,
ile planet udało nam się zdobyć,
wędrując za cieniami z dłoni
po nagich ciałach.

Znów biorę oddech -
jeden z tych lżejszych,
który nadmiernie nie dławi oczu,
kiedy nieobecność dotyka czulej
niż Ty, wychodząc.


[Tytuł: parafraza - zapożyczona]

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • PetroBlues

    14 December 2011, 06:05

    Ja nie...jak widać...

  • 13 December 2011, 17:47

    J. dziękuję...

    P. a kto może.

  • PetroBlues

    13 December 2011, 11:26

    Ostatnio spać nie mogłem:P

  • 13 December 2011, 04:30

    Tak cholernie to jeszcze nie.
    Poza tym nudne to jest wstawanie o 4.13. Wcale nie śmieszy. :p

  • PetroBlues

    12 December 2011, 23:49

    Wiesz...nudna jesteś...tak cholernie dobra, że aż nudna...

    Pozdrawiam ciepło:P

  • 10 December 2011, 07:19


    ...i nic Ci nie napiszę (...).

    Jednakże piszesz. :P