Menu
Gildia Pióra na Patronite

Non facile diiudicatur amor verus et fictus

Prawdziwa miłość
Zawsze będzie w nas
Nie zatrze jej czas
Nie zabije tęsknota
Serca nie omota inna twarz…
_____________

Dedykowane

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    11 August 2011, 21:30

    Miniaturka ze smakiem...Specyficznie dobrane słowa .
    Gratulacje.