Menu
Gildia Pióra na Patronite

jednomyślność

pragnieniem jak słońcem paleni
jednako w dal zapatrzeni

zza siedmiu mórz żeglarz
co w ląd już nie wierzy
zza siedmiu gór ona
księżniczka w swej wieży

Czekają w niewoli wolności
cudu (nie)zwykłej miłości

25 luty 2016

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
  • Odys syn Laertesa

    15 January 2017, 19:24

    Dzięki Alicjo... Pozdrawiam

  • Alicia Slob

    29 December 2016, 23:37

    przywołałeś mnie Odysie.... dawno nie zaglądałam , a u Ciebie kolejne perełki ...

  • Odys syn Laertesa

    2 March 2016, 14:05

    Niezmiernie mi miło onejko i nicolo na takie powitanie :)
    Może nie będzie mnie tak często jak niegdyś, ale jak będę to z myślą o was wierne czytelniczki.
    Pozdrawiam

  • nicola-57

    1 March 2016, 20:21

    Przyznaję, tęskniłam.
    Dziś podarowałeś mi radość. Podarowałeś wiersz.
    Wierzę, że jutro..., że jutro też.
    Dziękuję:)

  • onejka

    1 March 2016, 19:34

    Jak miło Cię czytać Odysie.:-)
    Prawdziwa miłość zawsze znajdzie drogę.