Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwet...

Pragnę wziąć odwet
i stłuc wszystkie
piękne twarze
podkreślone fałszem

Nie bać się
rozlewu złości
który nakręca mnie
by odejść z gracją

Od całego "chłamu"
gdzie będę mogę spuścić
wzrok na moje drążce
ręce pełne uczuć...

04.07.2018

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!