Menu
Gildia Pióra na Patronite

My i nikt więcej

Pragnę odgarniać śnieg z twych włosów,
I gonić wiatr, by w Ciebie nie wiał.
Leżeć razem, wśród palm i kokosów.
Gdzie jesteśmy - by nikt nie wiedział.

Bo żyję dla Ciebie, jesteś mym powietrzem,
Dłoń w dłoń, spacerujemy przez deszcze.
Nie bój się, przeniosę Cię ponad kałużę,
Jestem twym rycerzem, tylko mej damie służę...

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • ZamoY

    17 August 2014, 19:40

    Zapach bzu: Obalamy mity! :)
    nuntius - Każda prawdziwa dama zasługuje na rycerza :)

  • zapach_bzu

    17 August 2014, 14:18

    No patrz! A ja myślałam, że rycerze to mit w XXI wieku :D

  • ZamoY

    17 August 2014, 13:18

    Dziękuję Tobie bardzo

  • krysta

    17 August 2014, 12:01

    piękny wiersz...