Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nibyt

pragnę
być
nie sobą
siebie nienawidzę

pragnę
być
po prostu

BYĆ
bo
w nie bycie
tkwię
już dłuższą chwilę

czas się zatrzymał
stoi
w miejscu
tu i teraz
nie kiedyś
nie potem

nieproszony niebyt
sprzeczności

/Veronica.

83 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!