Menu
Gildia Pióra na Patronite

Forsa

Praca czasem się opłaca,
gdy pieniądze wpływają na konto,
lecz gdy z niego znikają,
zły posmak za sobą zostawiają

Chyba, że masz ich miliony ... w takim razie nigdy nie poczujesz się "opuszczony".

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!