Menu
Gildia Pióra na Patronite

3 razy Z-Zagubiona, zraniona, zakchany

Pozwól, że Ci coś powiem.
Na każde twe pytanie, odpowiem jednym słowem.
Albowiem ta historia toczy się kołem,
Kiedyś dawno temu Cię poznałem,
Kiedyś dawno temu z Tobą rozmawiałem,
Kiedyś, dawno temu, się w Tobie..
A teraz?
Chcę znów odnaleźć Cię
Chcę na nowo poznać Cie,
Chcę, tak jak dawniej, kochać Cię,
Ja na zawsze mieć Ciebie chce,
O kochanie, mieć Ciebie chce...
Wiem, że to przeze mnie było źle,
Wiem, że to ja zawaliłem,
Wiem, że Ciebie zraniłem,
Ooo, przepraszam Cię,
Ja wciąż kocham Cię,
Wróć do mnie,
Proszę...

3267 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • 26 December 2012, 19:22

    Niestety nie :/ Z kolegą się wczoraj bawiliśmy i tak jakoś wyszło :)