Menu
Gildia Pióra na Patronite

nicość

pozwól twojej duszy
oddychać w mojej nicości
zostań ukryta w mym sercu
pozwól mi , cieszyć się tobą
nie próbując zrozumieć moich myśli

10 743 wyświetlenia
91 tekstów
4 obserwujących
  • tknp

    14 February 2016, 11:13

    dziękuję ,

  • krysta

    5 February 2016, 09:40

    wymownie...
    :)