Menu
Gildia Pióra na Patronite

Labirynt uczuć

Pozwól szeptać ci do ucha
chcę poczuć twój rytm
pisać na ścianach twego labiryntu
chcę sprawić aby twe ciało
było naznaczone
kroczek po kroczku
miekko, mięciutko
skleić po troszeczku
zaczniemy powoli
póżniej bardziej dziko
pozwolić przekroczyć
tą sferę zagrożenia
by jeszcze raz spróbować
czy zakrzyczysz
i zapomnisz jak się nazywasz
więc niech twój wzrok mnie przywoła.

https://www.youtube.com/watch?v=1SiylvmFI_8

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!