Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól mi się zbierać na granicy istnienia
Moje ciało pragnie czegoś innego
Umysł naświetla złe drogi
Pozwól mi się gubić

Wierzę w Ciebie chociaż
Nigdy w nikogo nie wierzylam
Pochowałam jedno ciepło

Straciłam Cię ze snów
Moja wina jest olbrzymia
Ale nie każ mi zaczynać od ciemności
Daj się powstrzymać

Obudziłeś we mnie tęsknoty
Obudziłeś we mnie dom

A teraz jesteś obcy
I obco mi tu

Uważaj na mnie, gdy tonę
Nawet jeśli nie śnię już o Tobie

https://www.youtube.com/watch?v=iy4gXaiDmNc

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • 8 June 2016, 20:48

    hej, dziękuje yestem ^^

  • 8 June 2016, 20:42

    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • 8 June 2016, 20:17

    Zawsze najmilej witać Twoją obecność, a czytając komentarze upewniam się, że warto jednak coś tu czasem wrzucić. Pozdrawiam cieplutko :))