Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól mi proszę !!!
Pozwól kochać Ciebie .
Chociaż tak jak kochać można ,
gwiazdy na nocnym niebie.
Dotknąć ich nie potrafię
ich ciepła nie czuję.
Ale samo to że są
w nich mnie rozkochuje.
I tak jak one dla mnie są
nieosiągalne.
Tak i Ty jesteś moim nieosiągalnym
marzeniem.

4396 wyświetleń
36 tekstów
1 obserwujący
  • blomberg

    10 June 2010, 01:13

    dziękuję :)