Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól mi

Pozwól mi choć raz
Ten ostatni raz
Pożegnać cię
Pozwól mi cię dotknąć i uśmiechnąć się
Pożegnać nas wspólnie spędzony czas
I może i on sam goi rany i zmieni zdarzeń bieg
Już wiem
Nigdy już nie zobaczymy się
I choć czuję w mym sercu głębokie kłucie
Gdy widzę ten nadciągający stan
Przeżyłam go już wiele i widziałam zarazem
Że teraz wiem że musi nastąpić w końcu pożegnanie
Oczyszczę drogę powoli z resztek korzeni
Może kiedyś znów się zazieleni
I od początku było to pisane
Czas tylko to mi pozostaje...

1635 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!