Menu
Gildia Pióra na Patronite

łącznie

pozwoliliśmy westchnieniom
kreować ścieżkę
wśród kamieni księżyca
kilka słodkich nut

które za dwadzieścia lat będziemy kochać
ostatnie zdjęcie dopełnia album
łącznie kilka sekund
z życia

teraz śpijmy
najgłębiej śpią oczy mokre od łez

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    8 March 2017, 16:40

    Dziękuję i przesyłam najlepsze życzenia z okazji dzisiejszego święta!
    - oby trwało przez cały rok, no i oczywiście znalezienia skutecznego sposobu na wszystkich drani :)
    Serdeczności.

  • Papużka

    7 March 2017, 12:13

    Te wersy są wyjątkowe...

  • giulietka

    7 March 2017, 11:13

    piękny, więcej nic nie nie napiszę...