Menu
Gildia Pióra na Patronite

pozwoliłeś krzyczeć ścianom
o tym czego Ty
nie chciałeś mówić

pozwoliłeś
nieskazitelnie czystej pościeli
studzić moje ciało- kolejną noc

widziałam
setki obcych kilometrów
w Twoich pustych spojrzeniach
które mnie
tylko mijały

pozwoliłeś mi
wszystko zobaczyć
w pomieszczaniach
pełnych pustki

a tak długo
pocierałam dłońmi
trzymając ciepło
i już rozchylałam
by trafić w serce

a Ty
z przyzwoleniem
uchyliłeś okno
by wszystko
uleciało

603 wyświetlenia
21 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!