Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbędne Serce.

Pożrę Twoje serce
zjem je, zjem
Daj mi to czego chcę
proszę, pragnę Cię

Czekaj, chwilę tylko
ja sam je sobie wezmę
wyrwę z piersi Twojej
rozerwę, zgniotę i zeżrę

Już Ci lepiej Miła?
Czy już dobrze?
Prawda, że bez serca łatwiej?
a i mi wspaniale
- bom syty.

http://www.youtube.com/watch?v=oqYIVl1q-pg

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • Kamila 6

    20 February 2013, 20:16

    Napewo by było łatwiej bez serca, w pewnych momentach. Ale raczej to by wyszło na złe, dla obu stron.

  • scorpion

    20 February 2013, 14:53

    Monika tutaj to akurat zły pomysł ;]

  • miramija

    20 February 2013, 07:56

    Fajne :)

  • madameee

    20 February 2013, 01:02

    Zakochałam się w Twoim utworze.