Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obudź mnie

pozostały nam tęsknoty
nagie ze skóry odarte
i smutek w szczelinach
tych samych drzwi

we wspomnieniach mnie znajdziesz
będę jak duch
po nocy latający
co sen drapieżnie zabiera

od wewnątrz utknęłam
zwijam się w cień
tylko ciało tak boli

nie widzisz, że cicho umieram

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!