Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między zimą a zimą

Poznała się z Nim latem
Na spływie kajakowym
Ona była dla Niego kwiatem
On dla Niej odkryciem nowym

Pływało im się wspaniale
Rozmawiało doskonale
A to poszli na molo
Czasem na lody z colą

Dni mijały szybko i miło
Nie zwracali uwagi na słońce
Jak czerwone tonąc zachodziło
Nie przyszło im pomyśleć o rozłące

Aż tu nagle zakończyły się wakacje
Umówili się na ostatnią już kolacje
Następnego poranka, gdy otwierała oczy
Jej ukochany do autokaru wskoczył

Nie zostawił jej ni numeru ni adresu
Nie wiedział o tym ile to dla Niej znaczyło
W samotności płaczu, złości i stresu
A dla Niego miło było, lecz się skończyło

Tuż przed upływem roku
Gdy On Jej zabłysnął w oku

Ona w maju leży na trawie sama
Z łzami i z zimą w sercu
Nie wiedząc, że po miesiącu od rozstania
On stanął na ślubnym kobiercu

...................................................................

http://www.youtube.com/watch?v=5F1tok1oF_w

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Julka 10

    28 January 2012, 22:03

    Nie, nie wiem.....

  • M44G

    28 January 2012, 21:57

    Drań jakich wielu Julka ale akurat On nic nie powie a wiesz czemu ?

  • Julka 10

    28 January 2012, 21:53

    Robiąc innej nadzieję?
    Ślub planuje się przynajmniej z rocznym wyprzedzeniem...a to znaczy że w związku też jest się jest od dłuższego czasu...więc jak dla mnie to zwykły drań, który wykorzystał uczucia innej kobiety....a co najgorsze..zdradził już przyszłą żonę :) Strzeż nas Panie od takich łotrów :):):) a jemu....kiedyś i tak przyjdzie stanąć z prawdą w..twarz...ciekawe co wtedy powie...." przepraszam kochanie to... nie tak jak...myślisz" ?

  • M44G

    28 January 2012, 21:46

    A no tak ale myślałem że Ty widzisz tam coś innego i zainteresowało mnie to. No niestety wykorzystał odrobinę wolności robiąc innej nadzieje.

  • Julka 10

    28 January 2012, 21:43

    po co...sam napisałeś..

    ".Nie wiedząc, że po miesiącu od rozstania
    On stanął na ślubnym kobiercu..."

  • M44G

    28 January 2012, 21:35

    ~Julka 10 Możesz rozwinąć swoją myśl

  • Julka 10

    28 January 2012, 21:31

    Nic gorszego od zakłamania...między zima..a zimą...

  • M44G

    27 January 2012, 14:53

    Tak tak.