Menu
Gildia Pióra na Patronite

przeciwko wszystkim...

Poznałam i zaufałam,
choć nikt mi nie kazał,
choć wiem, że nie powinnam tego robić...
ale zawsze byłam inna.

Zaufałam mu na zawsze,
chciałam mieć w życiu ciekawsze chwile,
"NIC" mi w tedy nie przeszkadzało....
a w tej chwili słowo "NIC" mnie życia pozbawiło.

Jego dłonie piękne zgrabne i zadbane,
dziś jak u pijaka drżące, postarzałe,
choć wciąż "here" kochające.

Każdy mnie ostrzegała, i od głupków go wyzywał...
Wygląd narkomana miał- lecz ja go kochałam...

Nie we mnie skonał,
Lecz "herze" życie oddała...

Taki żył i taki skonał- dla przyjaciela z którym się spotkam....

4387 wyświetleń
51 tekstów
4 obserwujących
  • weasel24

    12 August 2011, 23:40

    dziękuję tym którym się podoba i tym którym się nie podoba również :)

  • motylek96

    6 August 2011, 18:47

    bardzo realne wersy..

  • WilceeQ`

    5 August 2011, 22:54

    nazbyt żywe jak na dziś dzień, ale i trafne bo coś w tym jest