Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Szczerze"

Poznałam cień Twój i zarys ogólny,
Wiem, że potrafisz być bardzo potulny,
Lecz gdy pokocham,
A kochać będę szczerze,
To gdy porzucisz w przeszłość uwierzę?

3437 wyświetleń
51 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!