Menu
Gildia Pióra na Patronite

PRZYJAŹŃ

Poznaję i będę poznawać
ludzi których nie znam
bo wiem że może kiedyś
poznam człowieka
który nie będzie paczył
na mnie jak na niepełnoprawną
osobę lecz zawsze będę mógłbym
na niej polegać i spotykać
się nią

10 315 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
  • finezja

    4 July 2015, 23:39

    Potrzebujesz przyjaźni? Nie wiem, czy tu ją znajdziesz. Może... Pozdrawiam.

  • nicola-57

    4 July 2015, 20:54

    zapisz to w języku ojczystym, wrócę
    teraz uciekam, nie mogę na to "paczeć"