Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kołysanka dusz

Pozdrawiają życie ci których już tu nie ma
zabrała ich śmierć, pożegnała ziemia
słowa rozkruszyły się, serce przestało bić
drabiną do nieba zerwana nić
igłą przebite serca marzycieli losu
przebite marzenia, pasje... zbyt dużo haosu
zbyt dużo bólu, trud nie pozwalał prosto iść
zaginęli w świecie jak wypuszczony w dal liść...

2802 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!