Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja, kobieta

poza sobą jestem
nie w porę
do której się nie trafia
z zegarkiem w ręku

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 9 August 2012, 03:12

    Hmmm... brry.

  • Gaia

    8 August 2012, 20:49

    Zegar słoneczny
    rąk nie potrzebuje
    aż kobieto

  • envie.

    8 August 2012, 20:45

    Z zegarkiem, lub bez..

  • sand

    8 August 2012, 18:50

    nie trafia się...

  • Insomniaa

    8 August 2012, 18:33

    Bardzo dobre.

  • 8 August 2012, 18:30

    Ja, kobieta przez "ka" małe,
    co w rozmiarze jest raczej stałe;
    dziękuję, bo cóż innego Wam napiszę?
    Uśmiech poślę i zamienię się w ciszę...

  • luterin

    8 August 2012, 18:18

    Nie słodzę...:))) Po prostu luuubię Cię czytać.