Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oda do śmierci

Powykręcane palce, biała jak puch twarz
Krwawe od łez smutku oczy...
Przychodzisz, odchodzisz,
zabierasz Siebie i Mnie, niczym
Niewinny kat!
Głuche odejście, pustka, samotność
Zostaje sama...
Bez nadziei
Bez Marzeń
Bez Ciebie

1237 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • 23 April 2010, 11:23

    Według mnie: dojrzały, przemyslany, doskonały. I po prostu.. piękny w swojej krótkości i prostocie :)

  • Claire

    22 April 2010, 22:32

    Ladne.