Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Powoli zamykam drzwi
Czuję się bezradna
Zamykam oczy
Marzę o nadchodzącym jutrze
Rozmyślam nad swą marną egzystencją
Ale czy ja w ogóle zasługuję na tą miłość?

Odurzające szczęście, lśniące jakże krótko
Światło wspomnień zaślepia
Na chwilę świat rozjaśnia
Marność życia
Powoli koniec się zbliża
Zostałam sama

Żyjąc w cieniu bólu
Te wersy z każdą chwilą coraz bardziej wypełnia cierpienie
Nawet jeśli upadnę
Podniosę się, z licznymi ranami
Kryjąc łzy za uśmiechem
Walczę.

31.08.15

6641 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Lola_♡

    31 August 2015, 20:24

    Dziękuję. Pozdrawiam :)

  • Cris

    31 August 2015, 19:51

    Nie pytaj czy zasługujesz, uwierz, że tak...walcz!
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Mateusz Nisztuk

    31 August 2015, 17:21

    Zasługujesz, ale on w moim mniemaniu nie bardzo.