Menu
Gildia Pióra na Patronite

porządki

powoli i nieśmiało
ostrożnie i delikatnie
po cichu
otwieram szufladę
przeglądam w poszukiwaniu
czułego słowa
miłego gestu
przelotnego spojrzenia
żeby wiedzieć
że wciąż jesteś
że wciąż czujesz
że nie znikasz
znalazłam to co chciałam
szybko i odważnie
nierozważnie i brutalnie
jak najgłośniej
zamykam skrytkę
powtarzam sobie
że to bez sensu
że powinnam zapamiętać
że już dawno cię nie ma

2439 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!