Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nad Renem

Po wojnie nastała cisza
I trwa do teraz
Czasami ktoś zacytował Schillera
Albo po cichu Goethego
Niedługo jednak młodzi Niemcy
Zaczęli pisać coś co trudno określić
Ein neuer Weg co nie ma oparcia w przeszłości
Dla mnie na tej ziemi nastała cisza
Która trwa do teraz

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!