Menu
Gildia Pióra na Patronite

powiew świeżości
możemy też żyć w świętości
powielić czyny
papieża naszego

zobaczyć człowieka
niech dusza nie zwleka
kochać innych
radością dziś powinnych

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!