Menu
Gildia Pióra na Patronite

pride

powiedz że wiesz o czym mówię
gdy łączę wolność i dumę
odcedziwszy od wstydu i strachu

powiedz że znasz zapach powietrza
na poziomie wysoko podniesionego nosa
w obliczu zawiści

powiedz że słuchasz tej samej muzyki
wieszczonej głosami silnymi jak wojska
wojska aniołów

powiedz że rozumiesz gdy płaczą z bólu
sępią o szepty w hałasie przemocy
psychiczo-fizycznej

czerwone
pomarańczowe
żółte
zielone
niebieskie
fioletowe

uczucia zamknięte w słowach
niewypowiedzianych

1291 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!