Menu
Gildia Pióra na Patronite

---Powiedz----

Powiedz wierzysz we mnie?? Wierzysz jeszcze w nas?? Powiedz, a każde słowo zrozumiem. Powiedz znów, ze mnie kochasz, a będę stał obok Ciebie już. Powiedz, że wytrwamy pokonamy, każda słabość, że znów przeżyjemy chwile dane tylko nam .Jedna chwila z Tobą jak w niebie aż sam Bóg zaczął być zazdrosny o moje szczęście z moją królewną. Twój każdy pocałunek słodki jak vendeta dotyk, świętość .Trzymam narkotyk w swych objęciach uzależnień i nie chcę juz nigdy wypuścić i mam nadzieje, że nikt oprócz życia mi Ciebie nie odbierze bo po prostu nie chcę...Rozumiesz nie chcę?? Powiedz mi proszę, że nie będziesz nigdy wspomnieniem tylko już zawsze zostaniesz jutrzejszą chwilą i kolejnym marzeniem z Tobą związanym. Proszę zrozum dzięki Tobie znów wierzę w ludzi, że nie wszyscy są tacy sami, obojętni w uczuciach Ty jesteś wulkanem uczuć... Proszę powiedz mi, gdybym był tylko snem chciałabyś dalej śnić ??

2811 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!