Menu
Gildia Pióra na Patronite

póki czas

powiedz
sercem napisz
list
dawno nienapisany

póki za oknem
nie zapadł mrok
zamykający oczy

na zawsze

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!