Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty Ja My

Powiedz, powiedz co się z nami stało?
Czemu już nie ma tego, co było latami?
Czemu już nie jest, jak dawniej między nami?
Żyjemy marzeniami, dążeniami, jesteśmy tylko zabawkami,
Jak w jakiejś grze,
Czasem jest dobrze,
A czasem jest źle.

Ktoś steruje nami,
Naszymi uczuciami ,
Aż zostaniemy sami,
Z naszymi problemami,
Wieloma kłopotami,
I czekamy,
Aż na końcu znowu się spotkamy...

3267 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!