Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz mi że nic się nie zmieni
Że choćby świat przestał istnieć
My będziemy istnieli

Zakochani w których żar będzie płonął
Pod każdej nocy tajemniczą osłoną
O każdej godzinie i dnia każdej porze

Powiedz to a płatki róż u Twych stóp złoże
Powiedz to a każdy dzień kolorami ozdobię
Powiedz to a wszystko co mogę to zrobię

Powiedz mi że nic się nie zmieni
Że nawet jeśli ten świat zniknie
My będziemy istnieli

26 545 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • rastanatusia

    28 April 2017, 18:01

    Dziękuję za opinie :) Czy piosenka to nie wiem, ale czas pokaże.
    Pozdrawiam :)

  • zapach_bzu

    28 April 2017, 12:21

    Inne, ciekawe, przyjemne... Może to nawet piosenka?
    Podoba mi się.

  • fyrfle

    27 April 2017, 22:25

    Nie lękaj się podmiocie liryczny.
    Żyj chwilą, zawszość sama przyjdzie.