Menu
Gildia Pióra na Patronite

Misja.

Powiedz mi Ojcze
Nadszedł czas.
Wołają moje imię.
Ulice pełne smukłych ciał
Wędrują boso przez mój cień

- znalazłam się wśród słońca.

Niedoceniony - taki Ty.
Pół anioł
Świeżość rosy.

Ubierasz mnie w rój polnych źdźbeł
Przetaczasz każdą kroplę łez
I wplatasz kwiat we włosy.

4827 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • 12 July 2017, 16:36

    Świetnie.

  • Cris

    11 July 2017, 18:24

    Zadumałam się...b.ładny.
    Pozdrawiam.

  • fyrfle

    11 July 2017, 13:39

    Kawałek dobrej liryki