Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz mi, mój przyjacielu,
jak wyjść z trzęsawiska
tej chorej sytuacji
w moim skromnym życiu...

Wiem jak tu trafiłem,
ale brakuje mi sił
by wybrnąć z bagna
swojego problemu...

Niedaleko widzę Cię,
wskazującego drogę
w stronę wolności...

Lecz jeszcze wiele mil
przed ujrzeniem
Stałego lądu...

6670 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!