Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz mi co czułeś
Gdy świat zaczął Ci się walić
Gdy ludzi na około było pełno
Ale nie było nikogo kto pomógłby Ci go naprawić.

Powiedz mi co czułeś
Gdy świat okazał się być więzieniem
Gdy miałeś z kim pić
Ale nie było nikogo kto objołby Cię ramieniem.

Powiedz mi co czułeś
Gdy ciemność zaczęła ogarniać Twe serce
Gdy musiałeś udawać że jest dobrze
I wciąż oddychać zatrutym powietrzem.

Wykrzycz to co czułeś

A póżniej wyszeptaj..Wyszeptaj mi na ucho
Jak bardzo zraniło Cię życie
Jak bardzo chciałeś je zakończyć
Choć kochałeś je kiedyś ponad życie.

26 548 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • Irracja

    23 October 2017, 05:29

    ... żal i litość jednocześnie...

    :-(