Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciółko.

Powiedz jak to jest?
Czujesz moja dłoń obok waszych?
Czujesz moje perfumy kiedy czujesz jego zapach?
Czujesz moja ślinę w jego ustach?
Wiesz, ze dotykasz tych samych mebli?
Dłoni?
Wiesz, ze słyszysz takie same słowa?
Puste słowa, jakże puste słowa.
Widzisz mnie kiedy patrzysz w jego oczy?
Dotykasz jego ubrań, wiec czujesz moje odciski.
Jeździsz do niego ta sama trasa, co ja.
Czujesz obok moja obecność?
Przyjrzyj się, siedzę pod oknem kolo drzwi.
Jak już tam będziesz, pozdrów moich teściów.
Podobno bardzo mnie polubili.
Jakże bardzo mnie polubili.
Przyjaciółko.

520 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!