Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mankiety.

Powiedział
tak mało mam
mankiety pogięte
duszę rozdartą
i groszy kilka
rzuconych...

Powiedział
tak niewiele
tak niewiele miał
lecz byłaś ty
i nagle miał
wszystko...

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!