Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochać się!

..powiedział jej, że się strasznie zakochał..
A ona sama w sobię się podjarała, że będzie go dla siebie miała. Lecz gdy powiedział jej w 'czym', a nie w kim się 'zakochał'..od razu spuściła głowę i pomyślała, że nic z tego nie będzie. Po chwili z wielką niesmiałością podniosła głowę i powiedziała do niego - 'stracilam część siebie' , a on - nie, odzyskałaś ją..i powiedział patrząc jej głęboko w oczy - 'zakochałem się w nich, w twoich pięknych niebieskich oczach'.

1051 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!