Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz Boże
po co mi to życie

Obijam się o tyle spraw
O każdą przykrość
I wszystko pozostaiwa na mnie ślad
Wygięcie

Wyrzuć mnie na śmietnisko

Tak bardzo zniekształcił mnie los

Jak uwierzyć w siebie
Kiedy patrząc lustro widzisz ból
Marność
Nic

Powiedz
Powiedz mi

Jak się uśmiechnąć
Jak znów zacząć żyć
Gdy nagle zostaje się samemu
Zostaje nic

A nic jest zimne
I ból zimny jest

I jest mi zimno

Boże
Proszę
Zabierz mnie

18 357 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
  • lostldmiserable

    20 November 2010, 11:14

    Piękne...