Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

powiedz
albo nie
szepnij lepiej
że jesteś
i tak zostanie
póki życie
proszę nie mów głośniej
by nie ukradł nam
tych słów nikt
by trwało
aż po kres dni ...

kochanie czemu milczysz
skąd łzy ?

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!