Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potwór

Potwór
Dzika kreatura
Choć oczy ma przekrwione
Jakby od płaczu
Potwór
Budzi przerażenie
Choć gdy się zbliżysz drży
Jakby ze strachu
Potwór
Anomalia
Błąd w rachunkach natury
Nienawidzący własnej odmienności
Potwór
Jego historie opowiadane jedyne przy ogniska płomieniach
Opowieści o nim pełne sprzeczności
On sam przeczy własnemu istnieniu
Potwór
Spowity mrokiem nocy
Choć gdy spojrzysz
Diamentowe ma oczy
Potwór
Ale tylko nocą
Za dnia dziecko
Przerażone samym sobą

1329 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!