Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza

Potrzebuję podpory,
by przetrzymać szalejącą burzę.
Na granicy obłędu
błąkam się
szukając tego, co prawdziwe.
Nieodpowiedni to czas,
nieodpowiednie miejsce.
Czymże jestem ja?
Pustą muszlą,
nieznającą swego położenia.
Potrzebuję podpory,
by przetrzymać szalejącą burzę.

3006 wyświetleń
45 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!