Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potrzeba samotności
A zakochiwałam się milion razy
Niepewna
I potrzeba samotności
Małomówna i samotność
Tylko ta miłość przetrwała
Pozorna
Zawsze się wtrącają
Dziwna
Samotna więc patrzy
Jakby chciała kogoś zabić
Pozornie, ślepi
Zwyczajnie samotna
Nie rozumieją
Potrzeba małej namiastki miłości i
Będzie szczęśliwa
Ale ślepi nie widzą nazywając ją inną.

2448 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!