Menu
Gildia Pióra na Patronite

Braki Weny

Potrzeba napisania wiersza
czasami pojawia się pierwsza niż wena

więc nawet gdy weny nie ma
to można napisać poemat na temat taki

że czasem odczuwamy weny braki.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    28 October 2018, 14:51

    nom

  • Michaelowa

    28 October 2018, 14:49

    Ja mam tak dość często